De Buyer Carbon koekenpan 26 cm

  • € 28,95



  • Gratis bezorgd vanaf € 40,- (daaronder € 4,95) info
  • Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden
  • Gemiddelde levertijd 1 werkdag
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen: o.a. iDeal, Creditcard en Bancontact
  • Achteraf betalen: na 14 dagen met Billink

De Buyer Carbone Stalen pannen voor krokant bakken

  • Buitenmaat is 26 cm
  • Binnenmaat van de bodem is 18 cm
  • 3.8 mm dik

Professionele chefkoks weten het al jaren. Stalen pannen zijn de beste koekenpannen. De Buyer pannen zijn bestand tegen hoge temperaturen en hebben een fantastische warmteverdeling. Door de hoge temperaturen kan je het vlees dichtschroeien en grillen waardoor de vitaminen, mineralen en natuurlijk de smaak behouden blijven. Ze zijn geschikt voor alle warmtebronnen en kunnen zelfs gebruikt worden in de oven om zo vlees te laten nagaren.

Natuurlijke anti-aanbaklaag

De Buyer koekenpannen hebben geen anti-aanbaklaag. Deze laag krijgt de pan namelijk zelf bij normaal gebruik. De pan dient voor gebruik 3x ingebrand te worden en is daarna klaar voor gebruik. Hoe vaker je de pan gebruikt hoe beter deze bakt. De pan zal na een tijdje zwart worden en hierbij geldt hoe zwarter de pan hoe beter hij bakt.

De stalen koekenpannen worden gemaakt zonder gebruik van chemicaliën en zijn zelfs gezond in gebruik voor mensen met een tekort aan ijzer. Daarbij zijn ze compleet recyclebaar.

Dankzij de lange steel is deze pan goed te hanteren en wordt het handvat minder heet. Er zijn ook speciale beschermers voor om de handgreep waardoor je meer grip hebt en je handen beschermd worden.

De pan voorbereiden

Was de pan af in heet water en droog deze goed af. Doe een laagje plantaardige olie in de koekenpan en laat het 5 minuten koken. Giet de olie af en droog de pan af met keukenpapier. Doe dit nog een paar keer voor een mooie egale laag. Hoe zwarter de pan, hoe beter de anti-aanbaklaag.

Hoe maak je de pan weer schoon

Het onderhouden van een stalen pan is vrij simpel. Was deze nooit af met sop en ook niet in de vaatwasmachine. Een beetje water en een spons is genoeg. Daarna gelijk goed afdrogen met een doek of keukenpapier. De pannen moeten een beetje vettig blijven. De zwarte laag die ontstaat bij het inbranden zorgt voor een goede anti-aanbaklaag en deze moet er dus op blijven.

De pan grondig reinigen

Doe grof zout in de pan en verwarm de pan 1,5 minuut op hoog vuur. Gooi het zout weg en maak de pan droog met keukenpapier. Het zout lost aangebakken etensresten op en absorbeert geurtjes. Hierna de pan insmeren met olie en opbergen op en droge plek.

Pannen Specificaties
Serie de Buyer Carbone
Diameter 26 cm
Warmtebronnen Gas, Elektrisch, Keramisch, Halogeen, Inductie
Vaatwasmachine geschikt Nee
Geschikt voor in de Oven Ja
Binnenmaat bodem 17.5 cm
Bodem Diameter (onderkant pan) 17 cm
Deksel inbegrepen Nee
Dikte 3.81 mm
Hoogte Rand 4.2 cm
Pan Soort Koekenpan
Totale lengte 44 cm
Pannen Materiaal
Materiaal Pan Plaatstaal
Anti-aanbaklaag Nee
Koud Greep Nee
Materiaal Handvat Ijzer
Product Details
Categorie Koekenpannen
Soort Koekenpan
Vorm Rond
Gewicht 1042 gram
Kleur Grijs

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Schrijf een review

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Dit product is uitverkocht. Vul hieronder je email adres in en we stellen je vrijblijvend op de hoogte zodra deze weer verkrijgbaar is.