Cadeautips Top 10

Op zoek naar een origineel cadeau voor een leuke prijs? Dan hebben we hieronder een lijst van leuke producten samengesteld met klanten in onze winkel. We hebben de messen eruit gelaten en een apart lijst hiervan samengesteld die je hier kan vinden.

Onze aanraders

bambook herschrijfbaar schrift

Bambook
Ken je iemand die creatief is? Of iemand graag lijstjes maakt. Verras diegene dan met een Bambook. Dit is een whiteboard als schrift. Met de speciale pen schrijf je taken, ideeën, songteksten en andere dingen op. Binnen enkele seconden is de “inkt” gedroogd en blijft het erop staan.

Maak je een foutje of is een taak vervult? Gebruik dan de gum aan de achterkant om het te verwijderen. En met de handige app op je telefoon maak je een backup van alle dingen die je wilt bewaren. Zeg dag tegen papierverspilling en draag bij aan een beter milieu. Verkrijgbaar in dire maten en diverse uitvoeringen.

Bekijk de modellen

stijlvol kelnersmes

Laguiole Kelnersmes
Een lekker fles wijn open je in stijl met dit Laguiole kelnersmes. Het beroemde ontwerp in een handige twee staps opener. Maak het extra uniek door een naam in het hout van de opener te graveren (helemaal gratis).

Bekijk de kelnersmessen

gezellige tapasplank

Tapasplank
De borreltafel wordt extra gezellig met deze beukenhouten tapasplank. En helemaal bijzonder wordt het wanneer je deze laat graveren met een persoonlijk bericht. En je hoeft er niet eens lang om te wachten want we graveren dezelfde dag.

Bekijk de planken

duurzaam verpakken

Bee’s wraps
Half gesneden groenten, broodje voor onderweg, verse kaas. Je kunt het allemaal vershouden met deze biologische doekjes. Door de bijenwas blijft alles langer vers. Je kunt ze makkelijk vormen met de warmte van je hand en zijn makkelijk schoon te maken met een beetje koud water.

Bekijk de modellen

stoere leren schort

Schort
Een leren schort blijft een stoer kado. En ook deze graveren we dezelfde dag met een (bij)naam. Niet alleen voor achter de barbecue / keuken maar ook voor iedere klusser en ambachtsman/vrouw.

Bekijk het schort

moeiteloos noten kraken

Drosselmeyer Notenkraker
Noten kraken een gedoe? Dat is voorbij met deze notenkraker van Drosselmeyer. Deze luxe versie is gemaakt van stevig metaal. Plaats de noot erin, doe je hand boven de opening en knijp met je andere hand de noot kapot. Nauwelijks kracht nodig en geen rondvliegende stukjes schil.

Bekijk de noten krakers

Glazen graveren

Wijnglas / Bierglas
Wat is er lekkerder dan thuis op de bank genieten van een borrel. Maak het extra speciaal met een gegraveerd glas. Alle glazen in onze (web)winkel zijn te graveren met een naam, initialen, leuke gezegde en zelfs smileys.

Bekijk al het glas

bier openen met style

Barblade speed opener
Bier en truukjes, de leukste combinatie voor een gezellige avond. Met een Barblade kun je op veel verschillende manieren je flesjes bier openen. En ja, ook deze graveren we voor je in met een (bij)naam.

Bekijk de barblade

koffiebeker voor onderweg

Emsa Koffiebeker
Wanneer handschoenen niet meer zijn opgewassen tegen de kou, blijft deze thermosbeker van Emsa zijn werk uitstekend doen. Geniet onderweg van warme verse koffie. Deze Emsa koffiebeker is winnaar van diverse prijzen vanwege haar prestaties en uiterlijk.

Bekijk de koffiebeker

de beste kaasschaaf

Boska kaasschaaf
Op zoek naar een goede kaasschaaf? Kijk niet verder! De Boska Milano Plus is als beste getest door Kassa en ook bij ons al jaren het populairste model. Daarbij is de kaasschaaf ook uitstekend te personaliseren. Met deze kaasschaaf schaaf je voortaan de mooiste plakjes jonge, belegen of oude kaas.

Bekijk de kaasschaven