Over de Meesterslijpers

Wij stellen ons graag aan je voor

Wist je dat er in onze winkel heel veel familieleden werken? Het is begonnen met vader Thomas de Boer en moeder Ellen de Boer. Daarna zijn er in de jaren 4 zoons bijgekomen. Uiteraard kwamen hierdoor ook de vrouwen van de zoons beetje bij beetje in de winkel en zelfs de kleinkinderen komen af en toe een dagje helpen. Zo'n gezellige familiesfeer vind je bijna nergens meer.

In de afgelopen jaren is de winkel flink uitgebreid en daarmee ook onze "familie". Niet iedereen in onze winkel is directe familie maar we zijn allemaal deel van de Meesterslijpers familie.

Winkel team

We zijn al jaren geen "klein" winkeltje meer. Maar kennis en passie blijft. Dus kom langs! We helpen je graag met al je vragen op het gebied van koken, verzorging en cadeaus

Thomas en Ellen

Slijper en Oprichters
Pa en Ma

Johan

Inkoper
Broer van Berend, Harmen en Rene

Berend

Slijper
Broer van Johan, Harmen en Rene

Rutger

Messen specialist

Ed

Verkoop specialist

Wilma

Verkoopster

Nikkie

Pannen specialist

Petra

Caissière

Ria

Caissière

Webshop

De webshop is uitgegroeid naar een winkel op zich. Teksten schrijven, foto's maken, vooral creatief bezig zijn. En uiteraard kun je met al je vragen bij ons terecht. Gedreven om van al onze klanten fans te maken.

Harmen

Klantenservice / Administratie
Broer van Johan, Berend en Rene

Anouk

Pakjes

Steven

Klantenservice

René

Webshop
Broer van Johan, Berend en Harmen

Marchella

Webshop

Graveerstudio

Het team van de graveerstudio zorgt ervoor dat al je cadeautjes nog net wat specialer zijn. Ze helpen je graag bij het maken van de mooiste creaties.

Serkan

Lasergraveer specialist